Virksomheden - og manden bag

​Aaskov Gardiner er din lokale gardinmand. Jeg kommer til dig i dit hjem eller hos din virksomhed med hele forretningen, uanset om det er i Hammel, Hadsten, Hinnerup og Herning.

Du får råd og vejledning af mester selv, der med mere end 30 års erfaring sikrer dig den bedste service i branchen. Et tilbud fra Aaskov Gardiner inkluderer alt, og monteringen udføres omhyggeligt og til perfektion.

Hos Aaskov Gardiner får du professionel og personlig service. Jeg står klar med inspiration og rådgivning, så du får lige præcis den gardinløsning, der passer til dine vinduer, dit hjem og dine behov.

Om det er plisséer, rullegardiner, lameller eller andre former for solafskærmning eller gardiner du overvejer, så kan jeg hjælpe dig med det hele.

Aaskov Gardiner drives af Bent Troelsen, der blev uddannet som gardinmontør i 1976. I 2003 overtog Bent Aaskov Gardiner og har drevet det siden.

​Jeg går meget op i, at mit arbejde udstråler kvalitet og kompetence. Derfor er jeg naturligvis også meget omhyggelig, når jeg vælger mine leverandører. De materialer, jeg arbejder med, skal være af høj kvalitet og til overkommelige priser. 

Min gardinbus og jeg kommer gerne til dig

Kontakt mig med det samme for at aftale et besøg af min gardinbus, jeg kommer gerne til dig privat eller din virksomhed.

Jeg står også altid klar med et uforpligtende tilbud, kontakt mig gerne på telefon: 24 66 45 05 eller på mail: bent.troelsen@gmail.com.

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!