Rullegardiner

Skal du have nye rullegardiner i hjemmet eller i virksomheden? Så kommer jeg gerne forbi med min gardinbus og foretager en gratis og uforpligtende opmåling. Jeg er en gardinmand med mere end 30 års erfaring indenfor faget og installerer gardiner efter mål for både private og erhverv. Aaskov Gardiner er en lokal gardinmontør, og derfor kommer jeg især i og omkring Hammel, Hadsten, Hinnerup og Herning. 

Rullegardiner er en af de mest populære løsninger på markedet, hvilket ikke er uden grund. Gardinerne kan anvendes mange forskellige steder, hvor de kombinerer funktion og finesse ved at være en enkel og diskret løsning. Jeg tilbyder et hav af forskellige løsninger, så du kan få lige de gardiner, som stemmer bedst overens med dine ønsker. 

Elektriske rullegardiner lige efter dine ønsker

Hos mig kan du få lige den løsning, som du drømmer om. Jeg kan f.eks. tilbyde elektriske rullegardiner på mål, som passer lige til dine vinduer. Jeg står altid klar til at hjælpe med at finde ud af, hvad dine individuelle behov er, og hvordan løsningen imødekommer disse bedst muligt.

Du kan trygt lade mig stå for montering af rullegardiner hos dig. Hos Aaskov Gardiner er du altid sikret høj kvalitet og konkurrencedygtige priser på rullegardiner.

Kontakt mig og hør mere om rullegardiner

Vil du høre mere om, hvilke muligheder jeg kan tilbyde indenfor rullegardiner, herunder automatiske rullegardiner med motor, så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at løse enhver opgave professionelt, og jeg giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt mig på telefon 24 66 45 05 eller på e-mail bent.troelsen@gmail.com, så vender jeg tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!