Motoriserede gardiner for et smart og komfortabelt hjem

Hvis du drømmer om et smart og ekstra komfortabelt hjem, så bør du få installeret motoriserede gardiner. Lige her hos Aaskov Gardiner tilbydes et hav af forskellige løsninger på området. Du kan med andre ord få lige den løsning, som passer bedst til dine behov. Jeg servicere både private kunder og erhvervskunder i Hammel, Hadsten, Hinnerup, Herning og omegn.

Gardiner med motor fra PowerView® kan gøre dit hjem endnu mere smart og komfortabelt. Du kan f.eks. indstille gardinerne, så der trækkes fra helt automatisk klokken 07:00 og trækkes for klokken 19:00. Intelligente gardiner gør desuden, at det altid ligner, der er nogen hjemme, og derved mindskes risikoen for indbrud.

Find et stort udvalg af motoriserede gardiner her

Du kan betjene dine elektriske gardiner med både en almindelig fjernbetjening eller via en app på din smartphone eller tablet. Dette muliggør, at du kan betjene gardinerne, uanset om du er hjemme eller ude. Monteringen af automatiske gardiner kræver ingen elektriker, og de fås med batterier, som er lette at udskifte.

Jeg tilbyder mange forskellige former for motoriserede gardiner, så du kan få en løsning, som passer lige ind i dit hjem. Vælg mellem mange forskellige farver, materialer og størrelser, afhængigt af lige netop dine ønsker. Jeg garanterer veludførte og holdbare løsninger i høj kvalitet til fordelagtige priser.

Kontakt mig for flere oplysninger om motoriserede gardiner

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud med en god pris på motoriserede gardinereller for flere oplysninger.

Jeg står altid klar til at hjælpe med både store og små opgaver.

For flere oplysninger ring da på telefon 24 66 45 05 eller skriv til min e-mail bent.troelsen@gmail.com, så hører du fra mig hurtigst muligt.​

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!