Plisségardiner skræddersyet til dine vinduer og behov

​Er du på udkig efter plisségardiner af høj kvalitet? Hos Aaskov Gardiner kan du få skræddersyede løsninger, som imødekommer dine individuelle behov. Jeg monterer gardiner for private og erhvervskunder i og omkring Hammel, Hadsten, Herning og Hinnerup.

Et plisségardin har dybde og er både enkelt og dekorativt i hjemmet. Gardinerne passer ind i ethvert hjem og fås i lige netop den farve, størrelse og materiale, som passer bedst til dine behov. Gardinet kan bruges og laves til de fleste vindues typer og fås med mange forskellige betjenings- og monterings muligheder. Jeg kan bl.a. tilbyde plisségardiner up and down samt mulighed for PowerView® motorisering. 

Du får plisségardiner af høj kvalitet til gode priser

Jeg er en lokal gardinmand med mere end 30 års erfaring i branchen. Hos mig kan du få skræddersyet dine plisségardiner efter mål, så de matcher dine individuelle ønsker og behov bedst muligt. Uanset om du gerne vil have smukke gardiner til pynt eller gardiner med mørklægning, så kan jeg finde en løsning til dig.

Lad mig komme ud i min gardinbus og foretage en gratis opmåling - i den forbindelse hjælper jeg også gerne med inspiration og rådgivning, så du er sikret den helt rigtige løsning. Hos Aaskov får du en samlet løsning: Når der er blevet målt op og gardinerne er syet og leveret, står jeg også for montering af plisségardiner. 

Kontakt mig for at høre mere om plisségardiner

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af professionelle gardinløsninger, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig med det samme. Min gardinbus kommer gerne ud til dig, så vi sammen kan finde en god løsning. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et konkret tilbud på plisségardiner med en god pris.

Kontakt mig på telefon 24 66 45 05 eller på e-mail bent.troelsen@gmail.com, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!