Persienner gør det muligt at regulere lyset effektivt

​Trænger dine gamle persienner til at blive udskiftet? Så kan Aaskov Gardiner finde en god løsning til dig. Jeg har mere en 30 års erfaring i branchen og holder mig altid opdateret på de nyeste produkter og trends på markedet. Mine kunder er oftest lokale i og omkring Herning, Hammel, Hadsten og Hinnerup - både private og ehverv, fx lokale virksomheder.

Der er mange mennesker, som vælger persienner som gardinløsning i hjemmet. Løsningen er klassisk, og det er nemt at kontrollere lyset på en effektiv måde. Gardinerne passer til både store og små vinduer og er derfor meget anvendelige.

Jeg tilbyder mange former for persienner

Jeg kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige former for persienner. Du kan vælge mellem et utal af farver, mønstre, lamelbredder samt en række smarte betjeningsmuligheder. 

For at finde den helt rette løsning til dit hjem eller din virksomhed, kommer jeg altid ud og foretager en gratis og uforpligtende opmåling først. I forbindelse med montering tilbyder jeg også gerne rådgivning om fx valg af materialer, gardintyper og lysindfald, så du kan få lige den løsning, der passer bedst til dine individuelle behov.

Kontakt mig for flere informationer om persienner

Vil du høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af løsninger, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov eller udarbejder en god pris til dig.

Du kan ringe til mig på telefon 24 66 45 05 eller sende en e-mail til bent.troelsen@gmail.com, så hører du fra mig snarest muligt.

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!