Mørklægningsgardiner sikrer en god nattesøvn

Mangler du hjælp til montering af mørklægningsgardiner? Så står Aaskov Gardiner klar til at hjælpe. Jeg er en lokal gardinmand med mere end 30 års erfaring i branchen, som varetager både store og små opgaver for private og erhvervskunder i Hammel, Hadsten, Herning, Hinnerup og omegn.

Der er flere fordele ved at vælge mørklægningsgardiner: Først og fremmest sikrer du en god nattesøvn, da for meget lys kan forringe din søvnkvalitet. Derudover er gardiner med mørklægning fordelagtige at bruge i rum med lærred eller projektor, da det kræver et helt mørkt rum for at få disse apparater til at fungere optimalt. Som en ekstra bonus hjælper disse gardiner med at holde rummet køligt om sommeren.

Få mørklægningsgardiner, som passer til dine behov

Jeg har et stort sortiment af mørklægningsgardiner, og derfor er jeg i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Jeg kan lave mørklægningsgardiner på mål, så de imødekommer alle dine individuelle behov og derved passer lige ind i dit hjem. Du kan bl.a. få følgende gardintyper med mørklægning:

Da jeg leverer et hav af skræddersyede løsninger, tilbyder jeg altid at komme ud og foretage en gratis og uforpligtende opmåling. Desuden kan jeg rådgive om materialevalg, gardintype og hensyn til lysindfald, så vi sammen finder den mest optimale løsning til dig.

Kontakt mig og hør nærmere om mørklægningsgardiner

Jeg tilbyder mørklægningsgardineraf høj kvalitet altid til en god pris.

Kunne du tænke dig at høre mere eller modtage et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan kontaktes på telefon 24 66 45 05 eller på e-mail bent.troelsen@gmail.com, så hører du fra mig snarest muligt.

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!