Liftgardiner som afspejler din personlige stil

Hos Aaskov Gardiner fås et hav af forskellige former for liftgardiner afhængigt af dine individuelle behov. Jeg er en lokal gardinmand med mere end 30 års erfaring i branchen, der servicerer både private og erhvervskunder i og omkring Hammel, Hadsten Herning og Hinnerup.

Liftgardiner kaldes også ofte for foldegardiner og er en klassisk løsning, som vælges af mange mennesker. Dette er ikke uden grund, idet gardinerne kan fås i mange forskellige størrelser, materialer og farver. Du kan med andre ord få et liftgardin, som passer lige ind i dit hjem, og som afspejler din personlige stil.

Effektiv kontrol af lyset med liftgardiner

Uanset om du er på udkig efter en gardinløsning til at pynte i dine vinduer eller til at afskærme effektivt for solen, så kan liftgardiner med fordel anvendes. Gardinerne er både dekorative med bløde former, og det er nemt at kontrollere lysindfaldet ved hjælp af gardinerne.

Stoffet er monteret med velcrobånd, hvilket gør det aftageligt, så det kan vaskes. Derudover fås liftgardiner på mål, så de passer perfekt ind i dine vinduer. Jeg kommer altid forbi og foretager en gratis og uforpligtende opmåling, før du vælger den løsning, der passer bedst til dit hjem eller din virksomhed.

Ring eller skriv for at høre meget mere

Jeg fortæller gerne mere om, hvad der findes af muligheder indenfor liftgardiner.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, så finder vi en løsning, som passer til dine behov.

Jeg kan kontaktes på telefon 24 66 45 05 eller på e-mail bent.troelsen@gmail.com, så vender jeg tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud med en god pris hurtigst muligt.​

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!