Lamelgardiner er en elegant og effektiv løsning

​Hvis du er på udkig efter en elegant og effektiv gardinløsning, så er lamelgardiner et oplagt valg. Her får du nemlig både elegance og effektiv lysregulering. Hos Aaskov Gardiner kan du få professionel hjælp til montering af lameller, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde. Jeg står til rådighed i og omkring Hammel, Hadsten, Herning og Hinnerup.

Lamelgardiner er ikke bare en elegant løsning, det er også en effektiv løsning til at regulere lys i rummet. Således kan gardinet både anvendes som effektiv solafskærmning, men pynter også i vinduet med sine elegante, lodrette linjer. Der er således tale om en god løsning, som kan anvendes i mange forskellige rum.

Vælg lamelgardiner til store vinduespartier

Et lamelgardin er særligt velegnet til store vinduespartier og skrå vinduer, men kan også passe ind mange andre steder. Jeg tilbyder mange forskellige typer af gardiner med lameller. Du kan vælge mellem et hav af forskellige materialer, tæthedstyper, størrelser og endda få elektriske gardiner med motor.

Du kan selv dreje og flytte gardinerne i små trin, hvilket betyder, at du har fuld kontrol over både dit privatliv og lysindfaldet.

Jeg står gerne for professionel montering af lamelgardiner hos dig. Uanset om de skal være med mørklægning eller motor, så er du garanteret en løsning af høj kvalitet til skarpe priser.

Ring eller skriv til mig for flere oplysninger

Skal jeg levere og montere kvalitetsgardiner hos dig, eller er du interesseret i en konkret pris? Så kontakt mig gerne med det samme. Jeg tager gerne en uforpligtende snak med alle mine kunder, hvor vi snakker muligheder og tilbud. Få et gardin i de farver og materialer, som afspejler din personlige stil.

Kontakt mig på telefon 24 66 45 05 eller på e-mail bent.troelsen@gmail.com, så vender jeg tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.

Om mig

Hej, jeg hedder Bent. Jeg har været gardinmontør i over 30 år og har drevet Aaskov Gardiner siden 2003. Hos mig får du branchens bedste service, og jeg tilbyder kun produkter, som jeg ved, at du vil blive glad for.

CVR: 26915740

Samarbejdspartnere

Kontakt mig

​Aaskov Gardiner v/ Bent Troelsen

Møgelbyvej 22, 8450 Hammel


Telefon: 24 66 45 05

E-mail: bent.troelsen@gmail.com

Alle hverdage fra 09:00 til 17:00. Uden for dette tidsrum er du velkommen til at lægge en besked - så ringer jeg tilbage hurtigst muligt!